Gør en forskel med Wintherhjælpen

Winterhjælpen mener, at alle børn har ret til en god jul. Men 64.500 børn i Danmark lever under fattigdomsgrænsen, og for dem er en god jul ikke en selvfølge. Stadig flere familier søger om økonomisk støtte, når julen nærmer sig, og mange familier søger hvert år hjælp til at holde jul. Familierne mangler alt det, der hører julen til: julemad, gaver og slik.

Wintherhjælpen har hjulpet ca. 105 familier i 2021 fordelt mellem Aalborg, Esbjerg, Odder og Møn.

Sammen med Wintherhjælpen kan du gøre en forskel for familierne og bidrage til, at flere får en jul uden fattigdom. Winterhjælpen har til formål at uddele julepakker til værdigt trængende familier. Indtil videre har Wintherhjælpen hjulpet i og omkring Aalborg, Esbjerg, Odder og på Møn. Pakkerne indeholder mad, gavekort og oplevelser, så familierne ikke kommer til at mangle juleanden på bordet eller gaver at glæde børnene med.

Organisationen er stiftet af Lars Winther i 2018 og 100 procent båret af frivillig indsats og sponsorater – derfor har vi brug for din hjælp.

Vil du eller din virksomhed være med til at gøre en aktiv forskel? Kontakte Wintherhjælpen og hør mere om mulighederne. Alle beløb og donationer er velkomne!

Kontakt: wintherhjaelpen@gmail.com


Vi samarbejder med. forskellige institutioner i Esbjerg og Aalborg området, for at hjælpe trængende familier i juletiden. Kommunen har ligeledes hjulpet med etablering af kontakt til Børne- og Familieafdelinger i Odder, Esbjerg og Vordingborg Kommune.


Tidligere modtager af Wintherhjælpen:

- Vi var så heldige at modtage "Winterhjælpen". Vi har haft rigtig meget modgang de sidste år med både sygdom og dødsfald, og i julen 2018 så det rigtig skidt ud for os. Julepakken betød, at vi kunne komme igennem julen uden de spekulationer, vi ellers havde, fordi vi fik hjælp. Det gav os stor glæde, og vi fik lækker mad på bordet. Der manglede ingenting, og vi havde en byrde mindre at tænke på.

- Det er så stort at, at nogle mennesker tænker på andre og laver sådan et kæmpe arbejde. Det var fantastisk at få leveret lige til døren og på den måde få sat ansigt på. Og så var det rigtig rart med en lille sludder.


Følgende firmaer bidraget med sponsorater i 2021 og 2022


Aalborg håndbold

Clienti

Curia Management

Komproment

Timberman

Curia

Publicity

Beierholm

Skab dit værksted

Nordjyske Bank

Esbjerg ishockey

Købmanden i Langholt

Restaurant Kronborg

Bygma Aalborg C

Klarup murerforretning
Comfort Esbjerg
Davidsen

iciti
Malermester Jørgen Krabbe
BDO Esbjerg

Aalborg Pirates

Dahls gardiner

Digital Partners
Normal

LIK Lighting 
Maltermester Allan Holm